12. međunarodni stolnoteniski turnir "Brotnjo Open 2017"

12. međunarodni stolnoteniski turnir "Brotnjo Open 2017"

U četvrtak, 30. ožujka 2017. godine u prostorijama Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" na Barama u Čitluku održan je sastanak povodom organizacije 12. međunarodnog stolnoteniskog turnira "Brotnjo Open 2017". Turnir se već dvanaestu godinu u kontinuitetu održava povodom proslave Dana općine Čitluk u organizaciji STK "Brotnjo" iz Čitluka. Imenovan je Organizacijski odbor 12. međunarodnog stolnoteniskog turnira "Brotnjo Open 2017" kojeg čine: Predrag Smoljan (predsjednik), Dragan Šakota, Marijo Šetka, Mario Prusina, Blago Brkić, Mate Sušac i Miro Sivrić.

Za direktora turnira "Brotnjo Open 2017" imenovan je Tihomir Zovak.

Turnir će se održati 20. svibnja 2017. godine s početkom u 9.30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku uz mogućnost natjecanja u sljedećim kategorijama:

  • Igrači do 39 godina 
  • Veterani od 40-49 godina
  • Veterani od 50-59 godina 
  • Veterani preko 60 godina 
  • Žene 
  • Parovi 

Prijave na turnir vrše se uplatom kotizacije putem banke ili pošte na broj žiro-računa organizatora naznačen na Propozicijama koje možete preuzeti u prilogu. Turnir se igra jedan dan pa su prijave ograničene na 90 natjecatelja. Uplata je automatski prijava. Igrat će se na deset profesionalnih stolova  marke Tibhar po pravilima ITTF-a. Delegat i glavni sudac na turniru bit će gospodin Sead Pašić iz Sarajeva. Nakon turnira najboljima će biti dodijeljeni pehari, medalje, priznanja i prigodne nagrade u pojedinačnim kategorijama uz večeru za sve učesnike.

Želimo Vam dobrodošlicu na tradicionalni 12. međunarodni stolnoteniski turnir "Brotnjo Open 2017".

Izvor: 
webmaster Zovak