Najave

STK "Brotnjo" započinje sezonu nastupom u Mostaru

U subotu, 30.09.2017. godine održat će se 1. turnus (3 kola) Prve Federalne lige Bosne i Hercegovine za muškarce u stolnom tenisu u Stolnoteniskoj dvorani na Rudniku u Mostaru. Nastup u Mostaru je prijavio i STK "Brotnjo" iz Čitluka koji u grad na Neretvi dolazi u najjačem sastavu u pohodu na prvu poziciju u sezoni 2017/2018.

U prilogu ispod možete pogledati Propozicije 1. turnusa Prve Federalne lige Bosne i Hercegovine.

12. međunarodni stolnoteniski turnir "Brotnjo Open 2017"

12. međunarodni stolnoteniski turnir "Brotnjo Open 2017"

U četvrtak, 30. ožujka 2017. godine u prostorijama Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" na Barama u Čitluku održan je sastanak povodom organizacije 12. međunarodnog stolnoteniskog turnira "Brotnjo Open 2017". Turnir se već dvanaestu godinu u kontinuitetu održava povodom proslave Dana općine Čitluk u organizaciji STK "Brotnjo" iz Čitluka. Imenovan je Organizacijski odbor 12.

Završni turnus Prve Federalne lige Bosne i Hercegovine

U nedjelju, 10. travnja 2016. godine u organizaciji Stolnoteniskog kluba "Spin" iz Doboj Istoka održat će se 6. turnus (4 kola) 1. Federalne lige Bosne i Hercegovine u stolnom tenisu. Turnus će se igrati u Stolnoteniskoj dvorani Osnovne škole "Klokotnica" Općina Doboj Istok s početkom u 10.30 sati. Stolnoteniski klub Brotnjo iz Čitluka je prijavio nastup na završnom turnusu lige koji će potvrditi osvajača 1.

Međunarodni stolnoteniski turnir "Brotnjo Open 2016"

U ponedjeljak, 04. travnja 2016. godine u prostorijama Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" na Barama u Čitluku održan je sastanak povodom organizacije 11. međunarodnog stolnoteniskog turnira "Brotnjo Open 2016". Turnir se već jedanaestu godinu u nizu održava povodom proslave dana općine Čitluk u organizaciji STK "Brotnjo" iz Čitluka. Imenovan je Organizacijski odbor 11.

Nastup stolnotenisača "Brotnjo" u Doboju i Foči

Vikend koji je pred nama donosi uzbudljive mečeve za teniskim stolovima i nastupe stolnoteniskih majstora iz Brotnja. U nedjelju 08.11.2015. godine na rasporedu je 2. turnus (4 kola) 1. Federalne lige Bosne i Hercegovine koji će se igrati u Sportskoj dvorani Osnovne škole u Klokotnici-Doboj Istok u organizaciji Stolnoteniskog kluba "Spin" iz Doboja. Ovaj turnus je iznimno važan za stolnotenisače 1.

Stolnotenisači "Brotnjo" putuju na gostovanje u Goražde

U subotu, 10. listopada 2015. godine igra se prvi turnus (četiri kola) Prve Federalne stolnoteniske lige Bosne i Hercegovine za muškarce. Turnus će se održati u Gradskoj dvorani u Goraždu s početkom u 10 sati.

Natjecanje za sezonu 2015./2016. u stolnoteniskim ligama Bosne i Hercegovine za muškarce organizirano je na sljedeći način:

1. Premier liga Bosne i Hercegovine kao najjača državna liga,

Stk "Brotnjo" vrši upis novih članova u školu stolnog tenisa

Škola stolnog tenisa se održava u prostorijama stadiona Bare u Čitluku u dvorani Stolnoteniskog kluba Brotnjo iz Čitluka.

Upis djece od 1. do 8. razreda se vrši 05. listopada 2015. godine u 19 sati kada se održava i prvi trening.

Školu stolnog tenisa će voditi profesionalni, licencirani stolnoteniski trener Danijel Berezovski iz Mostara.

Više informacija na kontakt broju:

063/817-511 - Danijel Berezovski

Stranice

Subscribe to RSS - Najave