Novosti

STK Brotnjo najuspješniji klub općine Čitluk za 2016. godinu u muškoj kategoriji

STK Brotnjo najuspješniji klub općine Čitluk za 2016. godinu u muškoj kategoriji

U organizaciji Športskog saveza Brotnja danas je u čitlučkom hotelu Brotnjo održana svečanost proglašenja najboljih sportaša općine Čitluk za 2016. godinu. Za najbolju sportašicu seniorku općine Čitluk u protekloj godini proglašena je Marija Sušac (SKK Neretva), dok je za najboljeg sportaša seniora proglašen rukometni vratar Marin Šego. Na svečanosti proglašenja najuspješnijih sportaša, klubova, trenera i sportskih djelatnika u 2016.

Uskrsna čestitka

Povodom najvećeg katoličkog blagdana Uskrsa, Uprava i članovi Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" iz Čitluka žele Sretan Uskrs svim športskim prijateljima i posjetiteljima naših stranica!

Fadil Čustović novo pojačanje za STK Brotnjo iz Čitluka

Stolnoteniski klub "Brotnjo" iz Čitluka dobio je pojačanje za narednu sezonu. Duže vrijeme su vođeni razgovori između predstavnika Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" i sada već bivšeg stolnotenisača STK "Mostar" Fadila Čustovića, premier-ligaškog igrača koji je na obostrano zadovoljstvo pristupio klubu iz Brotnja i bit će veliko pojačanje u pohodu na Premier ligu Bosne i Hercegovine uz postojeći igrački kadar iz prošle sezone.

Stolnotenisači "Brotnja" sa pet osvojenih pehara na "Brotnjo Open 2014"

Jučer je u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk odigran 9. međunarodni stolnoteniski turnir „Brotnjo Open 2014“. Na turniru je nastupilo stotinu natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a turnir koji se održava u povodu obilježavanja Dana općine Čitluk otvorio je načelnik općine Ivo Jerkić.

Podrška žrtvama poplave!

Stolnoteniski klub "Brotnjo" iz Čitluka upućuje podršku žrtvama poplava na ugroženim područjima Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije kao i svim prijateljima i natjecateljima kluba koji dolaze s tih područja u nadi da izdrže ova teška vremena za njih, njihove obitelji i uništena materijalna dobra kao i sveopću humanitarnu katastrofu.

Obavijest

Uprava Stolnoteniskog kluba Brotnjo iz Čitluka je donijela odluku o povlačenju druge ekipe (STK Brotnjo II) iz sustava natjecanja u 3. ligi Bosne i Hercegovine za sezonu 2013/2014.godinu.

Molimo za razumijevanje!

Službeno otvaranje stolnoteniske dvorane STK "Brotnjo" u Čitluku

Za četvrtak, 1. prosinca 2011. godine u 18 sati je najavljeno službeno otvaranje nove stolnoteniske dvorane STK "Brotnjo" iz Čitluka. Kroz ljetnu natjecateljsku pauzu klub iz Brotnja je uložio maksimalne napore u projektu uređenja prostora što je rezultiralo novom stolnoteniskom dvoranom koja je ovom športskom kolektivu bila prijeko potrebna.

Subscribe to RSS - Novosti