Obavijesti

Rekonstrukcija mrežnih stranica

Obaviještavamo posjetitelje mrežnih stranica STK "Brotnjo" da smo u proteklih tjedan dana imali određenih tehničkih problema prilikom učitavanja na naše internetske stranice povodom hakerskog napada. Nakon izvršene rekonstrukcije mrežnih stranica ponovo smo sa vama.

Hvala na razumijevanju !

Održana 12. redovna Skupština Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" iz Čitluka

U četvrtak, 15.03.2018. godine s početkom u 19.30 sati u prostorijama STK "Brotnjo" na Barama u Čitluku održana je dvanaesta redovna izvještajna Skupština Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" iz Čitluka. Skupštini je od 21 pozvanog bilo prisutno 16 članova pa je po Statutu kluba zadovoljen potrebni kvorum da bi odluke koje se donose bile pravovaljane.

OBAVIJEST

ORGANIZACIJSKI ODBOR 12. MEĐUNARODNOG STOLNOTENISKOG TURNIRA "BROTNJO OPEN 2017" DONIO JE ODLUKU DA SE OBUSTAVLJAJU PRIJAVE U SVIM KATEGORIJAMA.

MOLIMO VAS DA NE VRŠITE DALJNJE UPLATE - PRIJAVE JER ISTE NEĆE BITI PRIHVAĆENE TJ. BITI ĆE ODBAČENE.

ORGANIZATOR SE POZIVA NA PROPOZICIJE I PRAVO OBUSTAVE PRIJAVA NAKON ISPUNJENE KVOTE.

 

Direktor "Brotnjo Open 2017"

Održana 11. skupština Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" iz Čitluka

U petak 3. ožujka 2017. godine u prostorijama Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" na Barama u Čitluku s početkom u 19.30 sati održana je 11. redovna izvještajna skupština Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" iz Čitluka. Skupštini je od pozvana 23 nazočilo 19 članova koji su u obimnom dnevnom redu raspravljali o aktivnostima kluba u protekloj godini kao i predstojećim planovima i aktivnostima kluba u narednom periodu.

Završena stolnoteniska sezona u STK "Brotnjo"

Sinoć je u prostorijama Stolnoteniskog kluba Brotnjo iz Čitluka upriličena večera na završetku natjecateljske sezone 2013/2014. Nakon dobro odigrane sezone u 1. ligi Bosne i Hercegovine i organizacije 9.međunarodnog stolnoteniskog turnira "Brotnjo Open 2014" klub iz Brotnja je u nazočnosti svojih članova i gostiju napravio presjek stanja u ovoj sezoni. U naredna 3 mjeseca slijedi zaslužena ljetna pauza od službenih aktivnosti i natjecanja.

Održana skupština STK "Brotnjo"

Sinoć (četvrtak, 23. siječanj) je u prostorijama Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" iz Čitluka održana 8. redovna skupština STK "Brotnjo". Uprava kluba pod predsjedanjem Dragana Šakote se osvrnula na rad kluba u prošloj godini kao i na plan za tekuću 2014. godinu. Financijsko izvješće članovima skupštine je podnio Tihomir Zovak u kojem je obrazloženo prihodovno i rashodovno stanje poslovanja kluba.