Obavijesti

Celuloidne loptice odlaze u povijest

U sezoni 2015./2016. u Bosni i Hercegovini bit će obavezna upotreba plastičnih loptica na svim službenim natjecanjima i mečevima. Upravni Odbor Stolnoteniskog Saveza Bosne i Hercegovine je potvrdio odluku kojom je izražena namjera da stolnotenisači Bosne i Hercegovine prate najnovije događaje u našem sportu i odluke ETTU i ITTF koji su još u prethodnoj sezoni uveli obaveznu upotrebu plastičnih loptica na svim natjecanjima u svom domenu.

Završena stolnoteniska sezona u STK "Brotnjo"

Sinoć je u prostorijama Stolnoteniskog kluba Brotnjo iz Čitluka upriličena večera na završetku natjecateljske sezone 2013/2014. Nakon dobro odigrane sezone u 1. ligi Bosne i Hercegovine i organizacije 9.međunarodnog stolnoteniskog turnira "Brotnjo Open 2014" klub iz Brotnja je u nazočnosti svojih članova i gostiju napravio presjek stanja u ovoj sezoni. U naredna 3 mjeseca slijedi zaslužena ljetna pauza od službenih aktivnosti i natjecanja.

Prijave za "Brotnjo Open 2014" završene

Prijave za >>Brotnjo Open 2014<< su završene. Molimo da se daljnje uplate ne vrše jer iste neće biti priznate. Organizator se poziva na klauzulu ograničenja broja prijava iz Propozicija. Kvota od 100 prijavljenih natjecatelja je ispunjena. Natjecatelji koji su do sada izvršili uplatu bit će ždrijebani i moći će nastupiti na 9.međunarodnom stolnoteniskom turniru >>Brotnjo Open 2014<<.

Održana skupština STK "Brotnjo"

Sinoć (četvrtak, 23. siječanj) je u prostorijama Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" iz Čitluka održana 8. redovna skupština STK "Brotnjo". Uprava kluba pod predsjedanjem Dragana Šakote se osvrnula na rad kluba u prošloj godini kao i na plan za tekuću 2014. godinu. Financijsko izvješće članovima skupštine je podnio Tihomir Zovak u kojem je obrazloženo prihodovno i rashodovno stanje poslovanja kluba.

Blagdanska čestitka

Svim športskim prijateljima Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" iz Čitluka kao i svim posjetiteljima naše web stranice, Sretan Božić, božićni blagdani i Sretna i uspješna Nova 2014. godina od srca Vam žele igrači i Uprava STK "Brotnjo" Čitluk.

Skupština kluba-najava

U ponedjeljak, 28. siječnja u stolnoteniskoj dvorani STK Brotnjo u Čitluku održat će se redovna skupština kluba. Bit će prezentirano izvješće o radu u prošloj godini, planovi u tekućoj kao i financijsko izvješće za 2012.godinu.

 

Subscribe to RSS - Obavijesti