Turniri

Odigran 4. međunarodni stolnoteniski turnir "Rama open 2017"

U subotu 28.10.2017. godine odigran je 4. međunarodni stolnoteniski turnir "Rama open 2017" u organizaciji STK "Prozor-Rama". Turnir se igrao u Gradskoj sportskoj dvorani u Prozoru u pet kategorija uz sudjelovanje oko 100 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Turske i Danske. Stolnotenisači "Brotnjo" iz Čitluka su imali zapažen nastup na 4.

Odličan nastup Dragana Šakote u Vinkovcima

U subotu, 03.09.2016. godine u organizaciji Stolnoteniskog kluba "Cibalija" iz Vinkovaca održano je Otvoreno prvenstvo Vinkovaca u stolnom tenisu "Vinkovci Open 2016". Turnir se igrao u Osnovnoj školi "A.G.Matoša" u Vinkovcima povodom manifestacije 51. Vinkovačkih jeseni na kojem je nastupilo oko 100 natjecatelja iz regije u pet pojedinačnih starosnih kategorija i dvije kategorije parova.

Nove medalje za stolnotenisače "Brotnjo" u Trebinju

U subotu, 06.kolovoza 2016. godine u organizaciji Stolnoteniskog kluba "Sveti Sava" iz Trebinja, u okviru ljetnog stolnoteniskog kampa u Trebinju u Sportskoj dvorani "Bregava" održan je 8. tradicionalni turnir veterana "Trebinje 2016". Turnir se igrao u sedam kategorija na kojem je prijavljeno oko 80 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Stranice

Subscribe to RSS - Turniri